- לנובו ונוטניקס מביאות את תשתית ה- Hyperconvergenceלארגונים גלובליים
- פאר כהן-גדות מונה למנהל יחידת CloudZone במטריקס
- מרב לייפר מונתה למנכ"לית see.V, חברת ההשמה להייטק ולסטארטאפים
- Veeam מדווחת על זינוק של 17% בהכנסות, בהשוואה לאשתקד, כתוצאה מנטישה של כלי גיבוי מסורתיים ובחירה בפתרונות ה- Availability
- SAP מכריזה על חבילות פיתוח מיוחדות הפועלות על SAP HANA Cloud Platform
- מעבדת הענן הניידת של CloudZone ו-AWS מגיעה למרכזי ההיי-טק של ישראל
- פרטנר הטמיעה פתרוןVDI מבוסס טכנולוגיות Citrix לסביבת עבודה מתקדמת
- פורטינט מעלה את אבטחת הסייבר עתירת הביצועים לשכבת הגישה
- סטימצקי בחרה בפתרון האחסון של טריפל סי
- אקטיביו בקמפיין לגיוס 30 עובדים
פרוקטר אנד גמבל בחרה בטכנולוגיה של דאסו סיסטמס להאצת אספקה של מוצרים חדשים לשוק
דאסו סיסטמס, המובילה העולמית בפתרונות תלת ממד (3D) וניהול מחזור חיי מוצר (PLM), הודיעה כי פרוקטר אנד גמבל (P&G), חברת מוצרי הצריכה הגדולה ביותר בעולם, הרחיבה את טווח הטמעת V6 PLM שלה ליוזמות גלובליות של יצירת אריזות ועיצוב גרפי.
זאת על בסיס בחירתה האסטרטגית של פרוקטר אנד גמבל בפתרונות דאסו סיסטמס עבור תהליכי PLM כלל ארגוניים.
במסגרת כנס ה- PLM השנתי של דאסו סיסטמס ישראל שייערך ביום חמישי הקרוב (18.2), יוצגו פתרונות חדשניים לתכנון ועיצוב בתלת ממד למגוון תעשיות, ביניהם אסטרטגיית PLM 2.0 והגרסה המהפכנית לניהול ושיתוף V6.
דאסו סיסטמס ו- P&G מפתחות יחד מערך משולב היטב של מוצרים כדי להפוך את תהליך יצירת האריזות ליעיל יותר, לקצר זמן יציאה לשוק, להגדיל נוכחות והשפעה על המדף, ובסופו של דבר ליצור חוויה טובה יותר עבור צרכנים.
גלעד פרידמן, מנכ"ל דאסו סיסטמס ישראל, אומר כי ייעול שירותים אלה הנו דוגמה נוספת לדרך בה דאסו סיסטמס תומכת במיקודה של P&G ב"לפשט, להתרחב ולבצע", שהיא אחת מאסטרטגיות הצמיחה המרכזית של החברה.
P&G תשלב יכולות תכנון וירטואלי ודיגיטלי של V6 CATIA ויכולות בחינה וירטואלית של V6 SIMULIA, לתוך פרויקטים עתידיים של אריזות ועיצוב גרפי. גישה זאת תאפשר אינטגרציה הדוקה יותר עם ספקים, כדי להקל על יצירה מהירה יותר של צורות אריזות ועיצובים גרפיים העונים לצרכי צרכנים, תוך עמידה במקביל במגוון דרישות התאמת ייצור ומדפים בחנויות.
"ככל ש- P&G ממשיכה לשרת יותר צרכנים, ביותר חלקים של העולם ובאופן מלא יותר, כך חיוני שיהיו לנו הכלים הנכונים לקידום יעילות גדולה יותר", אמר מיכאל טליונאן, מנהל PLM ב-P&G. "כדי לענות להזדמנויות אלה כאשר הן צצות, חיוני שתהליכים עסקיים קריטיים כמו עיצוב גרפי ואריזות, יתקדמו מהיותם פתרונות נקודתיים טובים מסוגם, ויהפכו לפתרונות משולבים כלל ארגוניים. מערך מוצרי V6 PLM של דאסו סיסטמס יעזור ל- P&G לקדם גידול, לשפר פרודוקטיביות מו"פ, ולהאיץ את האספקה של מוצרים חדשים לשוק."
- 372 צפיות