קבוצת מיחשוב הטמיעה מערכת לניהול הזמנות במרכז המבקרים של בנק ישראל

קבוצת מיחשוב הטמיעה במרכז המבקרים של בנק ישראל את מערכת Profit Parks, פרי פיתוחה, המשמשת לניהול של מרכזי מבקרים, פארקי אטרקציות ומוזיאונים.

בנק ישראל פתח את דלתו בפני הציבור הישראלי, ובמיוחד בפני בני נוער, לפני מספר חודשים והקים מרכז מבקרים חוויתי, במטרה לחשוף בפני המבקרים את התפקידים העיקריים שממלא בנק ישראל ואת תרומתו לכלכלת ישראל. במהלך הסיור לומדים המבקרים כיצד התנהל העולם בליכסף, מתי ואיך הומצא השטר הראשון, מהי אינפלציה ועוד. במרכז גם תערוכה המציגה מטבעות עתיקים, שטרות ומטבעות שהונפקו בארץ בימים שלפני קום המדינה וכו'. בתחנות האינטראקטיביות לומדים המבקרים כיצד לזהות כסף מזויף.

קבוצת מיחשוב הטמיעה בבנק את מודול ההזמנות של המערכת במטרה לנהל שורה של פעילויות, כגון: ניהול ביקורים, בניית הזמנות לקבוצות, ניהול הקשר עם המדריכים ותיאום הסיורים, קליטת הבקשות מאתר האינטרנט, העברת נתונים אישיים של המסיירים למערכת הביטחון של הבנק ועוד.

יהודה בדיחי, מנהל חטיבת אירוח ופנאי, בקבוצת מיחשוב, מצביע על הפתרון האוטומטי שנותנת מערכת Profit Parks אשר מחליפה ביצוע ידני של כל הפעולות: "המערכת מנהלת את כל הפעולות באופן אוטומטי, כמו למשל, שליחת זימונים לאאוטלוק של המדריכים, לפי מועדי השיבוץ שלהם, שליחת מידע על הסיורים הצפויים והמשתתפים לקב"ט ועוד".

מערכת Profit Parks כבר נמצאת בשימוש אצל הלקוחות הגדולים ביותר בענף, וביניהם: חמת גדר, עיר המלכים, המצפה התת-ימי, חוויות ניר דוד, מרכז יצחק רבין ועוד.